Clubkleding passen tijdens de clubkampioenschappen op 28 september

Etten-Leur, 10 september 2013 – De vakanties zijn weer voorbij en het wordt weer tijd om ons gewone leventje weer op te pakken. Ook kunnen we weer lekker bij onze atletiekvereniging gaan sporten.

Heb je nog geen Achilles-clubkleding of ben je toe aan iets nieuws ?Kleding01

Dan kun je tijdens de clubkampioenschappen op 28 september 2013 kleding komen PASSEN.

  • Waar?               In de kantine van ARV Achilles
  • Hoe laat?        Tussen 12.00 en 14.00 uur
  • Wat?                 Er is kleding voor zowel volwassenen als kinderen

Hoe het werkt kun je hieronder lezen.

clubkleding

clubkleding

ARV Achilles clubkleding

ARV Achilles heeft al een aantal jaren een eigentijdse kledinglijn. Deze is in 1998 ontworpen in nauwe samenwerking met, de inmiddels steeds bekendere (grafisch) ontwerper, Marjan Kolmeijer.

Officieel staat de clubkleding geregistreerd bij de Atletiekunie als: singlet/topje: geel met blauwe zijkant inclusief logo met verenigingsnaam en plaats(naam). De short/tight: blauw met gele zijkant inclusief logo met verenigingsnaam en plaats(naam). Naast deze specifieke genoemde  wedstrijdkleding heeft Marjan meerdere items ontworpen, waarin steeds de naam Achilles en Etten-Leur in terug verschijnt. Het is zelfs zo dat organisaties en microfonisten schrijven en spreken over Achilles Etten-Leur in plaats van de officiële naam ARV Achilles. Het clubblad en website volgen hetzelfde ontwerp.

Iedereen, ook de jeugdleden,  die aan een kampioenschap meedoet op de baan, weg of veld moet in de officiële clubkleding lopen op straffe van diskwalificatie.  Dit geldt ook  voor competitiewedstrijden en tal van andere wedstrijden. (art 143 en 1.3 t/m 1.6 WR). Daarbij  mag op de kleding geen reclame-uitingen staan van sponsors,of althans niet zo groot, zoals ze op een aantal kledingstukken bij ons  staan. Voor de meeste wegwedstrijden is geen officiële clubkleding vereist. Maar je bent lid van een vereniging, namelijk ARV Achilles. Hierdoor wil jij je toch onderscheiden van andere deelnemers door te laten zien bij welke vereniging je aangesloten bent. En hoe doe je  dat, door clubkleding te dragen.

Kleding die beschikbaar is:
Zowel voor de jeugd als de volwassenen: 

  • Korte en lange tight ( = legging) (dames en heren)
  • T-shirt of singletje  (dames en heren)
  • Topje en heel kort broekje (dames)
  • Loopjack en regenjack

zie de prijslijst onderaan deze pagina

Er zullen diverse pas-sessies per jaar gehouden worden. Op zo’n sessie kunt je kleding bekijken en passen.
Is het op voorraad, dan mag je het meteen mee nemen. Is dit niet het geval, dan kunt je de kleding bestellen. (levertijd 4-6 weken).

Betaling zal altijd plaatsvinden d.m.v. een door jou ondertekende machtiging.

Wil je kleding bestellen of wil je extra informatie? Mail gerust! (kleding@arvachilles.nl

prijslijst Achilles clubkleding 2013

Adrianne van der Sanden