Clinic Mike Teekens en Dick Lam

20150519Nootdorp* Etten-Leur, 12 juni 2015 – Op dinsdag 19 mei 2015 gaf Mike Teekens samen met zijn trainer Dick Lam een clinic bij de Dobbelopers in Nootdorp / de Nootdorpse IJsclub. Met een zilveren medaille op zak reisden ze af naar het mooie (trainings)gebied ‘De Dobbeplas’.

Mike over de clinic:
“Stuk voor stuk waren er geboeide en enthousiaste deelnemers die aandachtig luisterden, nieuwsgierig waren en geweldig goed meededen met de oefeningen onder leiding van Dick.
Blijven leren, variëren en vooral plezier hebben in hetgeen wat je doet en/of waar je beter van zou kunnen worden is wat we mee wilden geven. Beleef het mee!
Over ruim 2 weken organiseert deze (loop-)club ook weer de jaarlijkse Halve Marathon van Nootdorp. Deze wordt, naast de maandelijkse Dobbelopen elke 4e zondag van de maand, ieder jaar gelopen op de 4e zondag van Juni.
De afgelopen 3 edities mocht ik plaats nemen op het ereschavot en vorig jaar (editie 2014) werd ik ook nog eens recordhouder op die Halve Marathon van Nootdorp. Een goed georganiseerde Halve in een prachtige omgeving, waar ik zelf ook heel veel kilometers afwerk. Ik raad deze Halve zeker aan om eens mee te lopen/maken, dus schrijf je in en geniet ervan!Ook een clinic doen met jouw club/vereniging/bedrijf/groep ?
Stuur me dan snel een privébericht en ervarieerleer je rijk!”Kijk hier naar het filmpje (07:00).