Ronald Cockx en Paddy Herijgers snelsten AchillesSolo10K

* Etten-Leur, 21 juni 2020 – Zevenentwintig hardlopers waren gisteren in de weer voor hun individuele 10 km. In het kader van de vanwege het coronavirus afgelaste Bavoloop konden hardlopers op zaterdag 20 juni 2020 hun energie kwijt op een solo 10.000 meter. En ook deze derde virtuele loop waren twee atleten uit de stal van Ed Sligchers de snelsten. DJA-atlete Paddy Herijgers finishte om iets over half tien in 39:03, haar clubgenoot Ronald Cockx startte expres laat in de middag om niet voluit te lopen. Tegen half vijf klokte Cockx 32:32 en werd daarmee de rapste deelnemer.

Klik hier om de (excelsheet) uitslag te downloaden (openen als Excel werkmap), of als PDF (Totaal, Vrouwen, Mannen).

Bedankt en misschien tot 11 juli
Alle deelnemers hartelijk dank voor de participatie. Een mogelijk volgend evenement, want voorlopig ziet het er naar uit dat het gezamenlijk meedoen aan hardloopwedstrijden niet mogelijk is, zou de Turfloop in Schijf kunnen zijn. De organisatoren van die lokale hardloopwedstrijd zorgen er op zaterdag 11 juli voor dat het parcours van de 5 (en de 10 = 2 rondjes) kilometer, geschikt is om individueel hard te lopen. Je kan dan zelf kiezen of je 1 of 2 ronden loopt. De organisatoren zorgen ervoor dat het parcours van 10:00 uur tot 19:00 uur beschikbaar is, je kan dan zelf kiezen hoe laat je start voor je 5 of 10 km. En na afloop kan je je resultaat aan de organisatie mailen.

Alternatieve Hoevensepolderloop
Ook de regelaars van deze populaire vakantieloop in Hoeven zijn van plan om op de derde dinsdag van augustus met een alternatieve versie van hun race te komen. Zodra daar meer informatie over beschikbaar is, komt dat op deze website te staan.