Mooie 4e wedstrijd Athletics Champ bij Achilles

* Etten-Leur, 1 juli 2018 – Het was een prachtige atletiekdag, zaterdag 30 juni. De hele dag scheen de zon, er was maar een beetje wind en het organiserende Achilles had gezorgd voor voldoende water, en andere drankjes, zodat de 175 Pupillen lekker met hun sport bezig konden zijn. Precies om kwart over tien begon het programma volgens schema met de estafette, altijd weer een leuk en spectaculair onderdeel, waar alle jeugdatleten aan mee deden. Zoals alle Pupillen overigens op alle onderdelen startten. Kijk op atletiek.nu voor de verenigings-, team- en individuele prestaties van deze 4e Athletics Champs wedstrijd.

Filmpje en foto’s
Rick Lambregts heeft op verzoek van de Atletiekunie een leuk dynamisch filmpje samengesteld, dat kan je door hier te klikken bekijken. Zoals ook ruim 300 foto’s, die de redactie tijdens deze Pupillen-wedstrijd maakte. Klik hier voor de foto’s en die van de prijsuitreiking door Melissa Boekelman.

Speciale gasten
Voor deze 4e Athletics Champs was Johan Herijgers van de ARWB (Atletiek Regio West Brabant) aanwezig, terwijl de prijzen werden uitgereikt door Melissa Boekelman. Melissa is de top-kogelstootster van Nederland, heeft tijdens haar juniorentijd een paar jaar bij Achilles getraind. Nu heeft ze zich in april al gekwalificeerd voor de Europese Kampioenschappen Atletiek, die op 6 augustus in Berlijn beginnen. Voor Melissa start haar EK op 7 augustus, wanneer om 10:10 uur de voorronde kogelstoten begint.