De Riny Oostvogels Loperscompetitie

* Etten-Leur, 9 februari 2022 – Vorige week dinsdag, traditioneel het koffieavondje op de eerste dinsdag van de maand van de lopersgroep van ARV Achilles, werden de prijzen van de (interne) Loperscompetitie 2021 uitgereikt.

Op die eerste februari is het voorstel de nieuwe naamgeving van de Loperscompetitie van de lopersgroep per 2022 te veranderen in Riny Oostvogels Loperscompetitie unaniem door de aanwezige hardlopers begroet en goedgekeurd.

Ruim dertig jaar heeft Riny Oostvogels alle Achilleslopers geenthousiasmeerd om zoveel mogelijk aan in ieder geval de door Achilles georganiseerde wedstrijden mee te doen. En dat deed Riny niet alleen met overgave, ook administreerde hij de resultaten van al die wedstrijden in eerst Lotus 1-2-3 en later Excel-sheets. Per 2021 is Lennard van der Heiden degene die deze vrijwilligerstaak van Riny heeft overgenomen. En uit respect voor de initiator en promotor van deze interne competitie is deze nu naar hem vernoemd.

Helaas gaat het nu niet zo goed met Riny, waar in januari ernstige vormen van een levensbedreigende ziekte zijn geconstateerd. We hopen allemaal dat het behandelplan dat deze week is gestart goed zal aanslaan.

De eindresultaten van de loperscompetitie 2021 kan je hier downloaden.