30 september 2017: Achilles ClubDag (inschrijving gesloten vanaf 23/9)

20170930ClubDag-flyer* Etten-Leur, 12 september 2017 – Zoals elk jaar is de laatste zaterdag van september gereserveerd voor de Administratiekantoor W. Goossens Clubkampioenschappen. Om zoveel mogelijk leden van Achilles met en bij elkaar te laten sporten heeft deze dag vorig jaar in het teken gestaan van de ClubDag, waarvan de Clubkampioenschappen een onderdeel uitmaakten. Ook op 30 september 2017 gaan we dat weer doen.

Loopnummers
‘s Ochtends staan voor de liefhebber twee langere loopnummers op het programma. De series 1.000 meter beginnen om 10:30 uur en vervolgens komen de series 3.000 meter aan de beurt. Dat laatste onderdeel maakt tevens deel uit van de Loperscompetitie van de Lopersgroep van Achilles. Het staat iedereen natuurlijk vrij aan welk looponderdeel hij of zij meedoet. Of je daarna vanaf 12:00 uur ook nog een meerkamp gaat afwerken, dat kan allemaal. Of je doet aan een van de clinics mee.  Inschrijven voor de 1.000 of 3.000 meter doe je hier (vermeld je vermoedelijke eindtijd, dan kan de wedstrijdsecretaris een goede serie-indeling maken). Voor de clinics hoef je je niet op te geven, gewoon komen!

Clinic Qi Gong en BodyGym
Of je doet mee aan de clinic van Maja van der Horst en Ria Frijters. Die starten om 14:00 uur met een uur vol oefeningen, telkens in een set van 20 minuten. Ria begint met oefeningen in een spelvorm. Na 20 minuten vervolgt Maja het programma met een oefenserie vanuit Qi Gong en de laatste twintig minuten wordt een door Ria en Maja verzorgde gezamenlijke bodygym.

Clinic Nordic Walking
Daarnaast begint om ongeveer 15:30 uur Toon Buckens een kennismaking met Nordic Walking.

Clinic Kangoo Jumps
Terwijl Patsy Kolhorn en Gerrit Nijkamp, met medewerking van Anke Dinga, Femke Martens en Marvin Noordijk verschillende oefenvormen van Kangoo Jumps instrueren: Kangoo Jumps, Kangoo Power, Kangoo Kids, Kangoo Run en Kangoo Bootcamp. De Kangoo Jumps clinic begint om 15:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Voor meer informatie over deze clinic, klik hier.

Administratiekantoor W. Goossens Clubkampioenschappen
Pupillen, Junioren, Recreanten, Senioren, Masters kunnen vanaf 12:00 uur meedoen aan een meerkamp. De Pupillen doen een andere meerkamp dan de oudere atleten, terwijl de Recreanten hun eigen meerkamp afwerken. De onderdelen en de starttijden kan je vinden op atletiek.nu, waar je je ook moet inschrijven. Dat is ook dit jaar gratis, je kan je alleen maar voor-inschrijven, tot uiterlijk 22 september 23:59 uur.

Meer informatie
Heb je nog vragen over de meerkamp of de loopnummers, stuur even een mailtje naar Nicole Verhoeven, onze wedstrijdsecretaris (clubstrijd@arvachilles.nl). Andere vragen graag naar voorzitter WOC Ferdinand van Hooijdonk (woc@arcachilles.nl). En blijf onze website in de gaten houden, want sommige onderdelen (clinics) of aanvangstijden kunnen veranderen. De starttijden van de verschillende onderdelen van de meerkampen zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers. Dus is het belangrijk dat je op tijd inschrijft. En ook: al je daarna niet kan meedoen, meld je af bij Nicole!

IJs? Springkussen?
Ja, alle kinderen die aan de meerkamp of een van de clinics meedoen krijgen gratis een ijsje! En springen op het springkussen mag altijd, als je je schoenen maar uittrekt!

Tijdschema
Het chronoloog van zaterdag 30 september kan je hier downloaden.