De 59ste editie van de avond4daagse in Etten-Leur: 5-6-7-8 juni

* Etten-Leur, 5 april 2023 – Alweer de 59ste editie van de avond4daagse in Etten-Leur. We gaan van start op maandag 5 juni 2023 en we sluiten af met het defilé op donderdag 8 juni 2023.

We zijn volop bezig met de werkgroep en bestuursleden om alles van routes tot en met verkeersveiligheid te regelen, zodat het weer een mooi wandelfeestje gaat worden voor jong en oud. Maar daar kunnen we ook nog wel wat hulp bij gebruiken, met name verkeersregelaars en stempelposten zijn nog niet allemaal bemand.

Ook dit jaar is Jumbo onze hoofdsponsor en dankzij onze sponsor kunnen we de inschrijf gelden hetzelfde houden als in 2022. Geen inflatie in de prijzen bij ons.

Heb je kinderen op de lagere school, schrijf dan in via school; ook broertjes, zusjes en ouders of grootouders kunnen via de school inschrijven.

Ook dit jaar zijn er routes uitgezet van 3 – 5 – 10 – 15 km. Alleen de 15 km wordt niet uitgepijld en is te lopen via een GPX bestand op je mobiel of GPS. Wel zorgen we ook hier voor een beschreven route. De routes voor de 3 – 5 en 10 km zijn uitgepijld met respectievelijk witte, groene en rode pijlen.

Let op de afwijkende startlocatie op donderdag. We starten dan op de oude Bredase weg ter hoogte van het Witte Paard en eindigen in het Oderkerkpark. Hier is voldoende ruimte voor alle scholen om de kinderen een medaille te geven. Alleen de starttijd van de 3 km op donderdag avond verandert – dit is een half uurtje later, omdat we zo met z’n allen kunnen afsluiten door middel van een defilé op de markt met gezellige muziek. Natuurlijk willen we dit jaar ook een schone avondvierdaagse en vragen iedereen om zijn eigen afval op te ruimen! Met elkaar houden we ons Etten-Leur schoon!

Veel dank aan alle ouder comités van scholen en ouders die meehelpen om er ook in 2023 een mooi evenement van te maken.

Ik wens iedereen hele leuke, gezellige en sportieve avonden toe.

Klik hier om naar de special Avond4Daagse pagina te gaan.

Annie Dirks
voorzitter