2020-Regels & Adviezen JB – Walk of Life

 1. Op de route en tijdens de wandeltocht gelden de normale verkeersregels.
 2. De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van de verkeersregels en zijn zelf aansprakelijk voor gemaakte schade of de gevolgen van hun handelen aan derden.
 3. De organisatie is niet en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade, of voor gevolgen van het handelen van deelnemers.
 4. Honden zijn niet toegestaan op de route van de Walk of Life waar deze gaat over privé-gronden en gronden van het Waterschap Brabantse Delta. Uitwerpselen kunnen ziekten veroorzaken aan het vee.
 5. De route gaat gedeeltelijk door weilanden (modder?) en hoog gras. Wellicht is het prettig om onderweg te kunnen wisselen van laarzen naar wandelschoenen en omgekeerd. Draag de 2e set schoeisel in een plastic zak, in de rugzak.
 6. Ouders/begeleiders van kinderen blijven ten alle tijden verantwoordelijk voor minderjarige deelnemers.
 7. Voor de langere afstanden is er onderweg gelegenheid om te rusten, iets warms te drinken, op te warmen en gebruik te maken van het toilet.
 8. Loop je vroeg in de ochtend of laat in de middag in het donker? Zorg dat je zelf goed zichtbaar bent (lichtgevende en/of reflecterende kleding) en dat je met een zaklamp goed kunt zien waar je loopt, veelal langs sloten!
 9. We zorgen ervoor dat we niets anders achter laten dan onze voetstappen.
 10. Er lopen ook hardlopers mee. Zij starten om 10:00 uur en kunnen de wandelaars inhalen. Geef ze even de ruimte dan zijn ze ook zo weer voorbij.
 11. Deelnemers dienen uiterlijk om 17:00 uur ‘binnen’ te zijn en zich af te melden bij het secretariaat. Deelnemers die zich tijdens de wandeldag niet afmelden worden geacht te zijn uitgevallen.
 12. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het wellicht verstandig en prettig om een droge set kleren in de kantine van Achilles in bewaring te geven.
 13. Er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches.