Ella Bastiaansen

20150222Achillescross-Ella3Secretaris Ella Bastiaansen

Mijn naam is Ella Bastiaansen en ik ben tijdens de Algemene Ledenvergadering van ARV Achilles in april 2010 benoemd tot secretaris. Ik ben voor deze functie benaderd en hoefde er eigenlijk niet lang over na te denken.

Sinds 1979 ben ik woonachtig in Etten-Leur en ik loop bij ARV Achilles vanaf 1997 bij de trim.

Ik ben in 1959 geboren in Rijsbergen en ik woon sinds 1979 in Etten-Leur. Ik ben werkzaam als customer service executive bij Graham Packaging in Etten-Leur waar flessen en potten van PET geproduceerd worden. Daar heb ik het reuze naar mijn zin en al vele collega’s aan het hardlopen kunnen krijgen. Het gevolg is dat we 2 loopteams in ons bedrijf  hebben die elk jaar meelopen met de bedrijvenloop tijdens de Herfstmarathon in Etten-Leur, op de laatste zondag in oktober.

In 2008 heb ik via ARV Achilles een cursus hulptrainer gevolgd, zodat mijn trainer er voortaan niet meer alleen voor staat.

Lopen is voor mij een hele belangrijke uitlaadklep en ik zou het niet willen missen. Ik heb er inmiddels al vele loopvrienden en – vriendinnen door gekregen. Ik loop ook graag wedstrijden van 10 of 15 km en één keer per jaar een halve marathon, die ik uiteraard altijd in Etten-Leur loop. Ik kan het hardlopen iedereen aanraden, dus kom gerust eens een keertje kijken op onze trainingsavonden of geef je op bij de opstapgroep.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik mijn steentje kan bijdragen in het bestuur en dat we samen verder kunnen gaan bouwen aan een mooie toekomst voor ARV Achilles.