Zondag 30 januari: de 2e JB Walk of Life

* Etten-Leur, 21 januari 2022 – Op 9-10-2016 overleed Jan Bakx, gepassioneerd trainer van Achilles en in het bezit van een groot Achilleshart. Jan heeft veel voor Achilles betekend, hij heeft o.a. het Nordic Walking bij Achilles geïntroduceerd en was bij die groep tot op het laatst trainer.

Om de herinnering aan hem levend houden heeft de werkgroep van de Avondvierdaagse, waar een aantal Nordic Walkers in zitten, nu de tweede uitvoering van deze wandeltocht georganiseerd. De wandeltocht biedt de deelnemers de gelegenheid om tijdens de wandeling te denken aan hen die strijden tegen de ziekte kanker of daar aan zijn overleden, of misschien wel hebben overwonnen. Gedurende de wandeling worden de deelnemers daartoe aangezet met opdrachten en keuzes die genomen moeten worden.

Wat beweegt jou?
Bepaal onderweg je afstand. Verzamelen en starten vanaf de accommodatie van ARV Achilles aan de Concordialaan 206 te Etten-Leur. Dat kan vanaf 08:00 uur. Je bepaalt zelf hoeveel inschrijfgeld je voor deze wandeltocht overhebt. Alle opbrengsten zijn voor het KWF.

Klik hier om je in te schrijven. Voor meer informatie, mail naar projecten@arvachilles.nl

Zondag 30 januari 2020!