Wereld Alzheimer Dag: 21 september informatiemarkt bij Achilles

20170911WereldAlzheimerDag*Etten-Leur, 11 september 2017 -Petje op Petje af tijdens Wereld Alzheimer Dag: Wandel mee op 21 september en bezoek de mini informatiemarkt bij ARV Achilles.

Hou je van wandelen en wil je meer weten over alzheimer, heb je een vader, moeder, partner of andere naaste met alzheimer? Kom dan alleen of samen op donderdag 21 september naar Achilles.

Surplus, Avoord en Achilles organiseren daar tijdens de wereld alzheimer dag, gezamenlijk een mini informatiemarkt en wandeling op de atletiekbaan van Achilles, Concordialaan 206. Mensen met dementie, partners/ mantelzorgers, (klein-) kinderen en belangstellenden zijn van harte welkom op de wandeling en mini markt.

Van 9.30 – 12.00 uur zal er in de kantine van Achilles een mini informatiemarkt zijn over Alzheimer. Hierbij zijn aanwezig: wijkzuster Surplus, dementieconsulent en casemanagers dementie Avoord, Alzheimer café en Mobiliteit&Comfort.

Daarnaast wandelen we onder begeleiding van Marian Roest de beweegcoach voor ouderen, voor Etten-Leur actief van 09:30 tot 10:30 uur op de atletiekbaan van Achilles. Waar we meer leren over Alzheimer door de spelvorm ‘petje op petje af’. Wethouder Jean-Pierre Schouw zal meedoen aan de wandeling.

Iedereen is welkom om mee te doen, een kopje koffie te komen drinken, informatie op te halen en te delen.
Heb je al ervaring met Alzheimer, ben je tegen dingen aangelopen of heb je iets gemist? Kom het ons en de wethouder vertellen zodat we samen kunnen werken aan een nog dementie vriendelijkere gemeente.

Lees ook het bericht in de Etten-Leurse Bode