Wedstrijdseizoen bij Achilles weer geopend

* Etten-Leur, 26 maart 2023 – De laatste zaterdag van maart staat bij Achilles altijd in het teken van de traditionele Trainingspakkenwedstrijd. De naam voor deze interne wedstrijd is niet voor niets, want 25 maart was bepaald geen droge dag, en ook de wind deed lekker mee. Maar toch trok deze eigen wedstrijd 125 deelnemers, waarvan er 63 zich hadden opgegeven voor de 1.500 meter: een record aantal! Terwijl de organisatie nogal wat leden miste; in vorige edities deden Kangoo Jumpers mee (2015: 15 jumpers), terwijl ook dames van de DiDo’s, 55-plussers en andere trimleden ooit aan de 1.500 meter meededen.
Nadat de junioren de laatste twee series van de 3 en ¾ baanronde hadden afgelegd, was het de beurt aan de Pupillen om in meerkampvorm a la Athletics Champs lekker te sprinten, (hurk-)hoogspringen, vortex werpen, verspringen en ten slotte meters maken.


Daarvoor, en ook daartussen waren de 60, 100 en 200 meter voor de Frame Runners geprogrammeerd. Samen met de G-atleten was het voor al deze atleetjes pannenkoeken eten in de kantine.
En ondertussen gingen de oudere atleten van start met hun vijfkamp. Die bestond uit de onderdelen hoogspringen, sprint (60, 80 of 100 meter), speerwerpen, kogelstoten en verspringen.

De uitslagen van deze Trainingspakkenwedstrijd staan hier, en de 93 foto’s van Sandra Tacx kan je hier vinden. En zeer binnenkort mag je ook de fotoreportage van Harry Rappagne verwachten.