Zomercross op en rond de baan

* Etten-Leur, 5 juni 2019 – Afgelopen dinsdag 4 juni was het voor de Lopersgroep van Achilles geen gewone baantraining, maar het zesde onderdeel van de loperscompetitie kreeg op en rond de atletiekbaan zijn beslag in een heuse Zomercross.

Tonio had weer een pittig parkoers uitgezet (dat is hem wel toevertrouwd). Voor de onweersbui had iedereen zijn of haar horloge en stappenteller ingeleverd. En na een verkenningsrondje kon iedereen zijn eindtijd inschatten. Bij de opgegeven tijde en de eindtijd zat minimaal een verschil van 8 sec. tot maximaal 4.37 min. Jac Beekers hield de klok en de eindtijd perfect in de gaten. Bedankt Jac.

Het was ontzettend benauwd, met zelfs een uitvaller, en vele liters verloren vocht. Tijdens het aanvullen van het verloren vocht, kwam er een pittige onweersbui over Etten-Leur. Het waren nog roerige tijden in de kantine.

Zevende onderdeel: 10 km Turfloop in Schijf (10 km) op 13 juli 2019
Het volgende (7e) onderdeel van de loperscompetitie is op 13 juli in Schijf. Om mee te doen aan dit regelmatigheidsklassement worden de leden van de lopersgroep geacht mee te doen aan de Turfloop over 10 km aldaar.

De tussenstand van de loperscompetitie na zes onderdelen kan je hier downloaden.