Weer drie NK-medailles voor Achilleslopers

Etten-Leur, 29 september 2013. Een grote delegatie Achillesatleten deed vandaag mee aan de Nederlandse Kampioenschappen 10 kilometer op de weg in Utrecht. En de podiumcandidaten Toon Heeren, Kees Lazeroms en Arjaan Jansen realiseerden de verwachte resultaten ook nog eens! Toon Heeren was de snelste M45-er, Kees Lazeroms won in Utrecht door zijn derde plaats zijn derde NK-medaille en ook was er brons voor marathonloper en 70-plusser Arjaan Jansen uit Hoeven, die met 46:42 min. nummer drie werd in zijn leeftijdscategorie. Paddy Herijgers miste op 5 seconden het podium bij de Vrouwen 35 (39:40) en Elizeba Cherono (wel Achilles-lid, maar nog geen Nederlandse) eindigde als vierde vrouw in 32:53 min.