Toon en José vierde in CheltenhamRun

Cheltenhamrun2018-1959* Etten-Leur, 29 mei 2018 – Ondanks een overkill aan wegwedstrijden in het laatste en warme weekend van mei 2018 waren er toch nog behoorlijk wat regionale hardlopers naar de CheltenhamRun in Stampersgat gekomen. Deels het gevolg van deelname aan het RunningCenter Loopcircuit West-Brabant, maar anderzijds ook omdat er in Stampersgat slechts één afstand voor de (volwassen) deelnemers op het programma staat. Daardoor was er toch sprake van een respectabel startveld.

Cheltenhamrun2018-2085Waarin Kees Lazeroms, na zijn succesvolle optreden in Sprundel eerder die zaterdag, ook in deze wedstrijd de snelste M55-er was in 17:55. Bijna twee minuten eerder was zijn trainings- en clubgenoot Toon Heeren over de eindstreep gedenderd, die liet 16:09 in de boeken noteren. Daarmee was de M-50 weliswaar de snelste Achillesman, maar moest wel categoriegenoot (M45) Huub Maas voor zich dulden, en nog een stuk of twee snellere senioren. Bij de vrouwen eindigde José van der Linden ook op de vierde plaats overall, en in haar eigen leeftijdscategorie was 21:18 ruim voldoende om bovenop het ereschavot plaats te mogen nemen.

Ook hier was Paul van Dongen met zijn camera aanwezig, net zoals Bep Tielemans, zie hier haar visie op de 5 van Stampersgat.

De resultaten zijn hier te zien.