Rick en Koen renden hard bij MiLa-wedstrijd Sprint

Koen van Duijnhoven

Koen van Duijnhoven

Rick Lambregts

Rick Lambregts

* Etten-Leur, 18 mei 2014 -Afgelopen vrijdagavond was de eerste wedstrijd in een reeks van 3 avondwedstrijden bij Av Sprint. De 1e avondwedstrijd stond in het teken van Mila-onderdelen. Koen van Duijnhoven was de snelste B junior op de 3.000m in 10:07.19 (nieuw pr). De bijna jarige Rick Lambregts bleef net boven zijn persoonlijke beste tijd in finishte de 800m in 2:07.31 als 2e B junior.

Foto’s Kees Snepvangers, die op zijn site een aardige kanttekening maakte bij de 1e van 3 avondwedstrijden van Sprint:  “A.V. Sprint heeft voor dit jaar gekozen voor een andere opzet van de avondwedstrijden. Het zijn er 3 geworden. De eerste stond in het teken van Mila. Dus de 800 m, 1.500 m en tot slot de 3.000 m.

Sprint had ervoor gekozen om geen na-inschrijvingen toe te staan.  Het is keuze waarop niet iedereen rekening mee gehouden had. Helaas moesten hierdoor een paar goede atleten onverricht ter zake naar huis keren en dat is natuurlijk jammer als daar ook goede atleten onder zijn.

Met een beperkt aantal deelnemers, ongeveer 100 hoorde ik, die begon om half zeven en duurde tot 10 voor half tien, mag deze wedstrijd rustig het etiket “slow” krijgen. Ik hoop voor volgend jaar gekozen wordt om meer nummers uit te schrijven waarbij ook de D- en C-junioren welkom zijn. En waarom niet de steeple voor de junioren in het programma opnemen.”