Prognoseloop 2022

* Etten-Leur, 29 december 2022 – Op 28 december is de jaarlijkse Prognoseloop van ARV Achilles weer van start gegaan! Voor de regenachtige start gaf iedereen een verwachte eindtijd aan en probeerde zo dicht mogelijk bij deze eigen gekozen eindtijd te komen met een afstand van 864 meter voor de jeugd tot 12 jaar, met onderweg Glow-in-the-dark sticks die de route deels aangaven.
Sanna, Neeltje en Lotte zaten het dichtst bij de tijd die ze hadden opgegeven en kregen een lekkere snoepzak.

Vanaf de oudere jeugd, en ook de volwassen, kon gekozen worden voor de volgende afstanden: 1.198 – 2.396 – 3.594 of 4.792 meter. Alle lopers startten tegelijk op de baan om 19:30 uur en liepen vervolgens rondom het sportpark.

Hier had Philip precies (!) de opgegeven tijd gerend. Heel knap! Ook Gerda met 2 seconden verschil en Jolien met 4 seconden verschil kwamen in de top 3 en kregen een mooie cadeaubon.

Na de wedstrijd werd iedereen verwend in de kantine met warme chocomelk, hapjes en andere drankjes. Veel mensen hadden iets meegenomen, waardoor het een gezellige en heerlijk succesvolle avond was in de kantine van ARV Achilles.
Een dank je wel is hier wel op z’n plaats voor de vrijwilligers voor  de achter de bar, de organisatie die de route had uitgezet en de hele administratie rondom de tijdwaarneming.

Alle deelnemers worden bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar!