Fleur en Kaylee op de Nationale CD indoor

* Etten-Leur, 23 januari 2019 – Het was geen sprake van uitslapen voor onze twee deelneemsters aan de Nationale CD indoor in Apeldoorn. Fleur moest om 8:00 uur uit Etten-Leur vertrekken om op tijd te zijn voor het aanmelden op deze wedstrijd. Kaylee mocht een uurtje later vertrekken.
Bij deze wedstrijd gaat het er heel serieus aan toe, je moet je een uur voor aanvang van je wedstrijd aangemeld hebben. Ook hebben ze een ruimte waar je je ongeveer 20 minuten voor aanvang van je onderdeel moet melden (callroom). Vanuit die callroom ga je rechtstreeks naar het wedstrijdveld.

Op het wedstrijdveld moet je het zelf doen. Hier mogen geen ouders ,maar ook geen trainers komen. Je moet het doen met de aanwijzingen vanaf de tribunes krijgt.

Fleur Verwijmeren was als eerste aan het wedstrijd veld te betreden bij Omnisport in Apeldoorn. Fleur legde de kogel weer eens 2x boven de 8 meter. Haar beste worp was 8.12 meter. Met deze prestatie eindigde Fleur op een 27e plaats op.
Kaylee Damen heeft zelfs aan drie onderdelen meegedaan. Haar eerste nummer was 60 meter sprint. Hier haalde ze met een schitterende mooie tijd van 9,30 seconden een 48e plaats. Deze tijd heeft haar wel een nieuw PR opgeleverd. Haar tweede onderdeel was verspringen, dit onderdeel vond niet plaats op het middenveld maar in de opwarmruimte van Omnisport. Kaylee haar beste sprong was 4,00 meter. Dit leverde haar een 42e plaats op. Bij het hoogspringen schitterde Kaylee, met een sprong over 1,45 met heeft ze een 17e plaats behaald en maar liefst een nieuw PR.
Dames geweldig dat jullie hebben meegedaan. Volgend jaar mogen jullie bij de B junioren je kunstje laten zien!
Het was weer een geweldige lange dag, met mooie prestaties van deze twee Achilles atleten.

verslag en foto’s: Wilco Verwijmeren

Voor de volledige uitslag van de Nationale CD Indoor klik hier.