Achilles neemt veel prijzen mee naar Etten-Leur

DJA-cross: Masters M45

DJA-cross: Masters M45

* Etten-Leur, 8 maart 2014 –  Op vrijdagavond 7 maart heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de  ARWB-REGIO12 cross, georganiseerd door AVO’83 in hun kantine op het sportpark in Oudenbosch.  Het geheel werd op vakkundige wijze aan elkaar gepraat door Johan van Kleef van de organiserende vereniging.

Er werd begonnen met het evalueren van het afgelopen cross-seizoen en de aanwezigen werd gevraagd waarom ze zo graag crossen, de meesten vonden het gewoon leuk om door slijk en modder te lopen, en zo extra kracht op te doen voor het aankomende wegseizoen, slechts een enkeling die voor de eerste keer had meegedaan gaf aan dat het ook meteen de laatste keer was.

Daarna had men voor de aanwezigen een quiz in petto, wat door iedereen als erg leuk werd ervaren.

Na de quiz werden de prijzen van de competitie uitgereikt, totaal waren er 36 prijzen te verdelen waarvan Achilles er 10 mee naar Etten-Leur nam, enkele lopers van Achilles belandden qua uitslag net naast het podium.

De uitslagen waren als volgt:

Bij de jongens B-junioren werden Daan en Stef Dirks 1e en 2e.

Dames senioren: José Kuystermans 4e, Dames V45: José van der Linden 2e, Dames V55: Rosalie Sijben 2e en Cia Smulders 3e.

Heren senioren: Jeffrey Faes 3e, Heren M35: Tonio de Jong 4e, Heren M45: Kees Lazeroms 1e en Henk Buesink 3e, Kees van de Sande werd 5e in deze categorie, Heren M55 Rien Verhoeven 2e en Kees de Hoon 3e. Jac Beekers werd 4e in deze categorie omdat er helaas geen M65 categorie was vanwege te weinig deelnemers.

De complete uitslag kan je hier downloaden.