Trainingspakkenwedstrijd 30 maart 2013

Trainingspakkenwedstrijd – zaterdag 30 maart 2013

Nog even en we gaan de baan weer op voor wedstrijden. We laten het bos weer achter ons, zijn de crossen verleden tijd en proberen we op de baan tot goede prestaties te komen. Spring ik verder dan vorig jaar, loop ik harder of kan ik de speer verder werpen?  Iedere atleet vindt het geweldig een nieuwe, persoonlijke topprestatie neer te zetten. Om te wennen gaan we traditioneel van start met de enige, echte, onvervalste trainingspakkenwedstrijd.

Programma:
9:30 uur
1500 meter voor alle leden vanaf junioren

 

10:30 uur tot ongeveer 13:00 uur
Meerkamp voor pupillen en jeugdrecreanten, inclusief een lang loopnummer. De meerkamp voor pupillen en jeugdrecreanten wordt afgesloten met het gezamenlijk eten van pannenkoeken in de kantine.

 

12:00 uur
Start onderdelen junioren en hoger, waarbij vrij gekozen kan worden uit de onderdelen Hoog, 200 meter, Discus, Sprint, Kogel, Horden, Verspringen en Speerwerpen.

 

Vrijwilligers:
Om deze dag succesvol te laten verlopen is naast juryleden de aanwezigheid van personen die een handje willen helpen een vereiste. Dus ouders, atleten die geblesseerd zijn, 1500 meter lopers die nog energie over hebben of andere belangstellenden, jullie hulp is onmisbaar. Aanmelden kan door de WOC commissie iets te laten weten. Indien veel personen helpen, kan het tijdschema aangepast worden ten gunste van de atleten.
Ook zoeken wij vrijwilligers die thuis pannenkoeken willen bakken voor de pupillen en jeugdrecreanten.

Tot Slot:
Alle informatie over deze wedstrijd wordt geplaatst op
www.arvachilles.nl. Kijk daarom regelmatig op deze site voor actuele informatie.

Chronoloog Trainingspakkenwedstrijd 30 maart 2013

Tot 30 maart.

Namens de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC)
Nicole Verhoeven en Frido Dirne