De eerste cross van het seizoen 2023-2024

* Etten-Leur, 6 november 2023 – Dat was traditiegetrouw de Diomedon-cross, georganiseerd door de gelijknamige vereniging uit Steenbergen, gehouden aan de Heivelddreef in Moerstraten.

Ook dit crossseizoen maakt deze veldloop deel uit van de ARWB-crosscompetitie, die bestaat uit 7 crossen, eindigend met de Groene Ster-cross op zondag 10 maart 2024.

De prijsuitreiking is ook ditmaal in handen van ARV Achilles, alle winnaars, crossers, loopmaatjes, trainers en familieleden zijn dan welkom. In de kantine aan de atletiekbaan aan de Concordialaan wordt op vrijdagavond 15 maart vanaf 20:00 uur een Pup Quiz gehouden, met tussendoor de prijsuitreikingen van de crosscompetitie.

De winnaressen van de V45, V55 en V65

In Moerstraten deden in totaal 313 loopsters en lopers mee, waarvan bijna een vijfde lid is van Achilles. Die aantallen zie je terug in de podiumplaatsen, waarvan de atletiekclub uit Etten-Leur er maar liefst 18 voor haar rekening nam. De resultaten van de Diomedon-cross zie je hier.

Op de foto zie je Jasper Houthuijsen, maar die liep zo snel, dat de sluitertijd van de camera hem niet stilstaand kon vastleggen.