Uitslag Achilles Uurloop

* Etten-Leur, 27 april 2019 – Na een fris regenbuitje was het lekker lopen in het Liesbos. Alleen het stuk rechthoek van het parcours waar je enigszins tegen de wind in moest lopen was lastig. Sommige stukken waren een beetje modderig en soms had je 1 spoor  en dan weer drie, zodat je steeds moest/kon wisselen om plassen e.d. te vermijden. Het aantal deelnemers viel ook wel tegen, 28 Achillesleden hadden de moeite genomen om naar het Liesbos te komen. En om nu te zeggen dat er directie concurrentie was van de Vlietloop in Oud Gastel, nee (zie onder). De uitslag van de uurloop kan je hier downloaden. En voor de tussenstand van de Loperscompetitie na 4 wedstrijden, klik hier.

Foto’s gemaakt door Patricia Soethout en Henk van Haperen (66) staan hier.

Vlietloop in Oud Gastel
Bij het evenement van werkgroep ‘t Veerke werd Toon Heeren 2e bij de M45 in 34:56 en Jacqueline Meijer 5e bij de V45 in 56:36, terwijl Corné van Dorst bruto net 50 minuten haalde op de 10 km (50:01), maar netto net binnen de 50 minuten bleef.
Jan Muller werd na afloop van de halve marathon uitgenodigd om op de derde trede van  het podium te komen, want zijn 1.26:35 was goed voor een derde plaats bij de M45.

De uitslag van de Van Zuilichem Vlietloop 2019 kan je hier inzien.