Uitslagen Prognoseloop 2017

20171227_194309* Etten-Leur, 28 december 2017 – Wat hadden we weer een gezellige prognoseloop woensdagavond! Als dat geen goede afsluiting van het sportjaar was? De jeugd liep nog droog hun rondje, met als winnaar Sofie van Gurp. De rest mocht helaas in de stromende regen van start. De winnaar daar was Linda van der Sanden, met slechts 1 seconde verschil. De volledige uitslag download je hier.

Bij de jeugd deden zeven leden hun best om dicht bij hun opgegeven tijd te komen. Na Sofie van Gurp lukten Cas Ketels en Mees Ketels dat het beste.

Tegen kwart voor 8, toen de ergste regen voorbij was, startten in totaal 75 trimmers, wandelaars, nordic walkers en kangoo jumpers.

Ze zijn van start!

Ze zijn van start!

Linda van der Sanden benaderde haar opgegeven tijd met slechts 1 seconde verschil, gefeliciteerd! Ze werd gevolgd door Michel Kalis (2 seconden) en Wim Blom (3 seconden).

Wim Blom 3e

Wim Blom 3e

20171227_213935

Na het lopen was het tijd voor de meegenomen drank en lekkere hapjes. Jammer genoeg was het niet zoveel als vorig jaar, gelukkig vloeide de gluhwein rijkelijk… Frans Chaulet, Trudie de Jong en Marloes Nijland waren de laatste lopers – buiten de opruimploeg – die na middernacht de kantine verlieten, maar dat hadden ze dan ook van tevoren afgesproken… Tot volgend jaar!