SamenLoop voor Hoop 2018 bij AV Sprint

pastedImage* Etten-Leur, 2 februari 2018 – Een evenement om in je agenda te zetten: de SamenLoop voor Hoop. Dit jaar op 9 en 10 juni 2018 bij AV Sprint. SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF Kankerbestrijding en wordt van begin tot eind georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers.

Wat maakt de SamenLoop zo bijzonder?
De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waarbij teamleden afwisselend op een parcours wandelen. Tijdens het evenement zijn er diverse ceremonies en optredens. Met de SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. We zien dat niemand alleen staat in de strijd tegen kanker en in het verwerken van verloren dierbaren. Meeleven, doorleven en beleven staan daarom centraal.

Tevens proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaken en de bestrijding van kanker. Voor (ex) kankerpatiënten (survivors) is er extra aandacht met een speciaal programma, waarin er onder andere workshops worden georganiseerd.

Doe mee aan dit unieke evenement!

Het inschrijfgeld is € 15 per persoon. Een team bestaat uit 10 à 15 personen. Het is de bedoeling dat er één persoon teamleider is, die ook contactpersoon is voor het team. Verzin een teamnaam waaronder de andere teamleden zich ook inschrijven. Of schrijf individueel in om later een team te vormen of mee te doen in een ander team.

Je kunt ook een actiepagina aanmaken. Hierop kun je je verhaal kwijt en aandacht vragen voor de inzamelingsacties die worden gehouden door jouw team.

Vanuit de organisatie zijn er enkele bijeenkomsten voor teamcaptains met als doel voorlichting geven, materialen verstrekken, vragen beantwoorden, kennis maken met elkaar en elkaar inspireren.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf jezelf dan snel in via de website!

Kijk voor meer informatie over donaties en inschrijvingen op de website of stel je vraag via e-mail: breda@samenloopvoorhoop.nl.