Ria van Ginneken koninklijk onderscheiden

20180426Ria van Ginneken2*Etten-Leur, 26 april 2018 – Daarom was de trainer van de 55-plusgroep niet op de training vanochtend!

Ria van Ginneken, de echtgenote van Mels de Vries, ontving van de burgemeester van Etten-Leur de versierselen voor de Orde van Oranje Nassau. Ria, van harte gefeliciteerd!

Mevrouw M.L.J. van Ginneken – Lid in de Orde van Oranje Nassau

Vanwege haar langdurige vrijwilligersactiviteiten op het gebied van:

  • het kerkelijk leven: diverse functies en vrijwilligersactiviteiten bij de Mariaparochie Etten-Leur en dirigent van het koor van het verzorgingshuis Het Anbarg.
  • cultuur: vrijwilliger en bestuurslid bij de stichting Orgelkring Jacobus Zeemans en vrijwilliger bij de Heemkundekring Jan Uten Houte.
  • welzijn: vrijwilliger bij EHBO-vereniging Johannes de Deo en wijkhoofd collecte bij/collectant voor diverse goede doelen.
  • sport: trainer bij Atletiekvereniging ARV Achilles.

BN de Stem:

Ria van Ginneken (71 jaar, Etten-Leur) – Lid in de Orde van Oranje Nassau

Ria van Ginneken Etten-Leur

Ria van Ginneken Etten-Leur © Jos Hack

Ria van Ginneken is sinds 1969 vrijwilliger bij de Mariaparochie. Ze heeft veel betekend voor de koormuziek in Etten-Leur. Ze was dirigent, medeoprichter van het kinderkoor en lid van de parochievergadering. Van Ginneken heeft gecollecteerd voor het Diabetes Fonds, de Hartstichting en voor de Maag Lever Darm Stichting.