Rabobank Clubkas Campagne. Steun ARV ACHILLES !

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

* Etten-Leur, 2 april 2014 –  Rabobank West-Brabant Noord draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank West-Brabant Noord stelt € 125.000 beschikbaar! Ook ARV Achilles doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van donderdag 3 april t/m maandag 14 april 2014 mogen leden van Rabobank West-Brabant Noord vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.  ARV Achilles ontvangt voor het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is een clubkas bijdrage.

Oproep aan alle leden
Het is voor ARV Achilles belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage namelijk goed gebruiken voor de aanschaf van trainingsmaterialen voor met name onze jeugdleden.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ARV Achilles tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank West-Brabant Noord! Kijk HIER voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne.

Bedankt voor jouw steun!