Rabo ClubSupport: stem op Achilles

* Etten-Leur, 5 oktober 2020 – Clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. We bouwen er een sociaal netwerk op, benutten talenten en helpen elkaar verder. Daarom investeert de coöperatieve Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken. Rabo ClubSupport start na de zomerperiode. Rabobank West-Brabant Noord stelt een bedrag van € 150.000 beschikbaar, dit bedrag wordt door onze leden via hun stemmen verdeeld over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Tijdslijnen

De campagne van 2020 ziet er als volgt uit:
* Begin september: Start inschrijfperiode clubs
* Eind september: Einde inschrijfperiode clubs
* 5 tot en met 25 oktober: Stemperiode
* November: Finaleweek met uitslag

Wordt gratis lid van de Rabobank
Leden van de bank krijgen de mogelijkheid om te stemmen en verdelen zo het totaal bedrag over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Stemmen mag dit jaar vanaf 12 jaar. Ben je klant maar nog geen lid en wil je via Rabo ClubSupport ook het verschil maken voor jouw club? Word dan (gratis) lid. Lid worden kan binnenkort gemakkelijk via de Rabo App of via de website.

Steun ons met Rabo ClubSupport
Heb jij een bankrekening bij Rabobank en ben je lid van Rabobank West-Brabant Noord? Dat is mooi, want dan kan je tijdens de Rabo ClubSupport actie bijvoorbeeld stemmen op ARV Achilles, Stichting Marathon Brabant, Duursaam Etten-Leur, het M.E.C. Etten-Leur en de Avond4Daagse Etten-Leur. De actie loopt van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020. Je mag als lid 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht.

Hoe kan je stemmen op jouw club
Stemmen gaat via de Rabo App. Daar vind je alle deelnemers, en dus ook ARV Achilles. Met jullie steun kunnen we nieuwe trainingsmaterialen die weer aan vervanging toe zijn aanschaffen. Want die hebben we hard nodig met een groeiende jeugdgroep van bijna 200 atleetjes die dankbaar gebruik zullen maken van die specifieke atletiekmaterialen.