Nieuwe opstapgroep hardlopen start maandag 6 januari 2014

* Etten-Leur, 12 november 2013. Voor iedereen met goede voornemens voor 2014 start ARV Achilles op maandag 6 januari 2014 met een nieuwe opstapgroep hardlopen.

Opstapgroep 2012 voorjaar

Opstapgroep 2012 voorjaar

De atletiek- en recreatiesportvereniging ARV Achilles uit Etten-Leur heeft met dit trainingsprogramma inmiddels vele mensen aan het hardlopen gekregen. Onder begeleiding van een tweetal gediplomeerde en ervaren looptrainers, die oog hebben voor je individuele situatie, werk je aan je conditie en je gezondheid, met als uiteindelijke doel na 16 weken 2 keer 30 minuten te kunnen hardlopen. De groep is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met hardlopen of na een blessure het hardlopen weer willen gaan oppakken. In de afgelopen jaren is gebleken dat je door het lopen in een opstapgroep met gelijkgestemden elkaar stimuleert om de cursus af te ronden en voorkom je daarmee dat je je niet “over de kop” loopt.

De start van de opstapgroep is op maandag 6 januari om 19.30 uur op de atletiekbaan van ARV Achilles. Deze trainingen worden gegeven op maandag- en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Bij voldoende belangstelling kan er ook een training op de maandag- en donderdagmorgen gegeven worden. De atletiekbaan is gelegen op Sportpark De Lage banken aan de Concordialaan te Etten-Leur. Op de website van ARV Achilles (www.arv-achilles.nl) staat een routebeschrijving voor deelnemers van buiten Etten-Leur. De kosten voor de cursus zijn  € 55,00 inclusief een consumptiekaart voor onze kantine ter waarde van € 22,50.

Je kunt je opgeven op de start avond zelf of via het volgende email adres: opstapgroep@arv-achilles.nl

De trainers Gré van Loenhout en Eduardo Alvarez

Gré van Loenhout

Gré van Loenhout

Eduardo Alvarez

Eduardo Alvarez