Nieuwe opstapcursus: 12 oktober 2015

20150427Opstapgroep* Etten-Leur, 5 augustus 2015 – Over ruim twee maanden begint de trimafdeling van Achilles weer met een  nieuwe opstapcursus. Op maandag 12 oktober is de eerste les, die om 20:00 start.

Uitgestelde sportieve voornemens? Onze opstapgroep start 12 oktober 2015!
Voor iedereen die dit jaar nog niet is toegekomen om zijn of haar sportieve voornemens in concrete actie om te zetten: op maandag 12 oktober start ARV Achilles op maandag een nieuwe opstapgroep hardlopen.

Ken jij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Tip ze dan om zich aan te sluiten bij Achilles. De groep is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met hardlopen of na een blessure het hardlopen weer willen oppakken.

Onze club heeft op deze manier al veel mensen aan het hardlopen gekregen. Onder begeleiding van een tweetal gediplomeerde en ervaren looptrainers, die oog hebben voor je individuele situatie, werk je aan je conditie en je gezondheid. In de afgelopen jaren is gebleken dat je door het lopen in een opstapgroep met gelijkgestemden elkaar stimuleert om de cursus af te ronden en voorkom je daarmee dat je je “over de kop” loopt.

Beter nog, het is gewoon leuk!
De start van de opstapgroep is op maandag 12 oktober om 20.00 uur op de atletiekbaan van ARV Achilles. De trainingen worden gegeven op maandag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Onze baan is gelegen op Sportpark De Lage Banken aan de Concordialaan te Etten- Leur. Op de website staat een routebeschrijving voor deelnemers van buiten Etten-Leur. De kosten voor de cursus zijn EUR 65,00 inclusief een consumptiekaart voor onze kantine.

Je kunt je opgeven op de startavond zelf of via het volgende email adres: opstapgroep@arvachilles.nl. Onze trainers kijken uit naar je komst!