Gratis kennismaking Kangoo Jumps voor alle leeftijden bij ARV Achilles

20130824AchillesTD-KJ14* Etten-Leur, 14 september 2017 – Wil je de vele voordelen en het plezier in Kangoo Jumpen ervaren? Dat kan op zaterdag 30 september tussen 15:00 uur en 17:00 uur bij ARV Achilles, Concordialaan 206 in Etten-Leur.

Deze sport is voor iedereen geschikt vanaf 4 jaar tot 80+ jaar oud, ongeacht de lichaamsbouw. Kangoo Jumpen is een veilige blessurevrije sport die iedereen kan uitvoeren. Het is zelfs voor volwassenen en ouderen makkelijker dan voor de aller kleinsten. Een kwestie van aantrekken, rechtstaan en je gewicht laten in veren. Dat het 80% minder belastend is voor je lichaam merk je gelijk, je ervaart geen harde klappen op je gewrichten. Je hoeft niet bang te zijn om te vallen, want je bent heel stabiel op de Kangoo Jumps.

Je kan op de Kangoo Jumps rustig trainen maar wel heel effectief door het reboundeffect of je kan er ook heel intensief conditie en kracht mee trainen. Een half uur jumpen is gelijk aan één uur hardlopen qua impact en vetverbranding.

Tijdens de Clubdag wordt iedereen uitgenodigd om het gratis te komen ervaren. Er wordt de mogelijkheid gegeven om kennis te maken met de Kangoo Jumps en om deel te nemen aan de clinics.

Bij de Kangoo Power clinic gegeven door gecertificeerde instructrice Anka Dinga wordt stapsgewijs een dans choreografie aangeleerd waarbij je jezelf kan uitdagen om de intensiviteit op te voeren.

Bij de Kangoo Kids, gegeven door de jeugdtrainers Femke Martens en Marvin Noordijk worden 7 verschillende facetten op de Kangoo Jumps uitgevoerd, nl. Spel, estafette, loopscholing, grasveldopdracht, stabiliteitsoefening, kracht: heuvel op en springtouw en jumpcircuit oefeningen. Heel erg leuk en afwisselend waarbij de kinderen enorm veel plezier hebben tijdens het sporten.

Bij de Kangoo Run kan je kennis maken met de Kangoo Jumps en ervaren hoe het aanvoelt en zo uitbouwen van een rondje om de atletiekbaan tot 1 km, 5 km, 10 km tot zelfs een halve marathon jumpen.

Bij de Kangoo Bootcamp, worden alle mogelijke bewegingen aangeleerd in de vorm van een jumpcircuit. Hierbij moeten alle spieren in je lichaam hard samenwerken waardoor je veel sterker wordt, zowel in kracht als conditie als in doorzettingsvermogen. Deze twee clinics worden verzorgd door Gerrit Nijkamp en Patsy Kolhorn (info@jumpsport.nl) die tevens alle informatie kunnen verschaffen over het Kangoo Jumpen.

Artikel BNdeStem “Kangoo Jumps: funfactor geeft vleugels”