Extra voorzieningen bij Achilles tijdens Van Oers Marathon Brabant!

Achilles-kantine2Achilles-kantine1* Etten-Leur, 14 september 2014 –  Tijdens de Van Oers Marathon Brabant op zondag 26 oktober stellen we onze accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken. 

Zoals iedereen weet biedt deze sfeervolle kantine de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En zo jullie wensen kan er ingelopen worden op de atletiekbaan.  Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar het inschrijfbureau of de start. En na afloop staan deze busjes weer bij de finish om iedereen naar het clubhuis te brengen.

Achilles-sauna2Achilles-sauna1Dit jaar hebben we naast de gebruikelijke kleedkamers en douches ook voorzieningen als een sauna, hottub, koudwaterdouches en een masseur waar gratis gebruik van gemaakt kan maken. Je gaat opgekikkerd weer naar huis!

In de kantine brand de haard, is gratis fruit voor handen en serveren wij gratis erwtensoep met roggebrood. Naast het gewone assortiment hebben we die dag enkele prettige Belgische biersoorten in huis en bakken we friet voor degene die zijn zoutniveau en koolhydraten wil aanvullen. Kortom een sfeervolle plek waar het goed nagenieten en napraten is. Iedereen is van harte welkom!

Achillesleden die in Achilleskleding die dag meedoen aan een wedstrijd ontvangen daarvoor 2 gratis consumptiebonnen, te besteden in onze kantine! Graag vooraf opgeven bij hans.wierema@casema.nl

Op zaterdagavond 25 oktober is de kantine open en zijn de sauna en hottub warm gestookt. Leden kunnen die avond vanaf 19:30 uur komen badderen en gezellig samen zijn.

Zie ook bij Van Oers Marathon Brabant