Eerste trainingsavond opstapgroep op 2 januari

20160912opstapgroepnajaar2016* Etten-Leur, 22 december 2016 – Voor iedereen die na de feestdagen zin heeft om (weer) hard te lopen, is er goed nieuws. Nu de huidige opstappers bijna weer doorstromen naar de trimgroepen, start op maandag 2 januari een nieuwe opstapgroep. Heb jij zin om mee trainen? Of ken jij in je omgeving mensen die zoiets wel zien zitten, leren hardlopen in een groep? Iedereen is welkom om zich vanaf 2 januari voor 16 weken bij ons aan te sluiten! Onze opstapgroep is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met hardlopen of na een blessure het hardlopen weer willen oppakken.

De start van de opstapgroep is op maandag 2 januari om 20.00 uur op de atletiekbaan van ARV Achilles. De trainingen worden gegeven op maandag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Onze baan is gelegen op Sportpark De Lage Banken aan de Concordialaan te Etten-Leur. Op de website staat een routebeschrijving voor deelnemers van buiten Etten-Leur. Je kunt je opgeven op de startavond zelf of via het volgende email adres: opstapgroep@arvachilles.nl. De kosten voor de cursus zijn EUR 65,00 inclusief een consumptiekaart voor onze kantine.

ARV Achilles heeft met het trainingsprogramma inmiddels vele mensen aan het hardlopen gekregen. Onder begeleiding van een tweetal gediplomeerde en ervaren looptrainers, die oog hebben voor je individuele situatie, werk je aan je conditie en je gezondheid. Het uiteindelijke doel is om na 16 weken 2 keer 30 minuten te kunnen hardlopen. In de afgelopen jaren is gebleken dat je doelkaar stimuleert om de cursus af te ronden en daarmee voorkomt dat je je “over de kop” loopt. Beter nog, het is gewoon leuk! Onze trainers kijken uit naar je komst!