Bodygym van maandag 20.30 – 21.30 uur vervalt per 1 november 2013 en wordt Qi Gong

Etten-Leur, 15 oktober 2013 – De bodygymles van maandag 20.30 – 21.30 uur per 1 november 2013 vervalt (wordt samengevoegd met de les ervoor). In plaats daarvan start een les Qi Gong op deze tijd.

Qi Gong bij ARV Achilles

Wat is Qi Gong:

Qi Gong zijn Chinese oefeningen die zorgen voor een betere gezondheid en een lang leven op basis van een uitgebalanceerd oefeningensysteem waarvan de doeltreffendheid in China al eeuwenlang bekend is. Het is een van de Chinese geheimen ten aanzien van gezondheid en een lang leven. De oefeningen bestaan uit soepele, rustige, energetische bewegingen waarbij de ademhaling haar eigen plaats inneemt. Qi Gong wordt wel de ‘moeder’ van de Tai Chi genoemd.

Regelmatige oefening leidt tot een vitalisering van lichaam en geest. Beoefening van Qi Gong is ideaal om stress voor te blijven en is het middel bij uitstek om Qi, dat wil zeggen de eigen levenskracht in al zijn aspecten, te intensiveren en harmoniseren. Vooral nu, in deze onrustige tijd, is er steeds meer belangstelling voor de Qi Gong als methode om tot ontspanning en innerlijke rust te komen. Deze ontspanning van lichaam en geest heeft een positief effect op je algehele gezondheid.

Wat doet Qi Gong voor je?

  • Het verbetert je coördinatie
  • Het maakt je gewrichten soepeler
  • Het werkt op de balans van je spieren en pezen
  • Het stimuleert je doorbloeding
  • Het activeert je ademhaling
  • Het bevordert je emotionele veerkracht
  • En vooral; het vermindert allerlei vormen van stress.

Wil je graag op een ontspannen, prettige manier aan je gezondheid werken,  als aanvulling op andere trainingen, of als een meer belastende training (tijdelijk) niet mogelijk is,  als je de stress van de week niet mee het weekend in wil nemen, ……  dan nodigen we je uit om mee te komen doen. Bijna alle oefeningen zijn door iedereen goed uit te voeren. Veel oefeningen doen we staand, maar je kunt ook zittend op een stoel meedoen.

Waar en wanneer:

De les start op maandag 4 november 2013 , van 20.30 – 21.30 uur, in het clubhuis van ARV Achilles (Concordialaan, Lage Banken).

Meer Informatie? Mail gerust : Maja van der Horst (maja@ri-jue.com)