Avondwedstrijd vrijdag 12 mei 2023

* Etten-Leur, 7 mei 2023 – Op vrijdag 12 mei organiseert ARV Achilles weer haar jaarlijkse Avondwedstrijd sinds 2011, een reeks die in 2020 en 2021 door de corona pandemie werd onderbroken.

Locatie
Sportpark Lage Banken, Concordialaan 206, 4871 ZD Etten-Leur. Op 700 meter lopen van het NS-station. Kleedruimtes en douches aanwezig.

Inschrijven
Voorinschrijving t/m 10 mei 2023 via atletiek.nu. Kosten € 3,50 per onderdeel (Achilles-leden gratis).

Bij de inschrijving dient direct het inschrijfgeld worden voldaan, anders wordt deze automatisch verwijderd. Na-inschrijven tot één uur voor aanvang van het onderdeel. Na-inschrijving € 5,00. (Voor Achilles leden € 1,00).

Definitief tijdschema
Het tijdschema wat momenteel op atletiek.nu staat wijzigt in principe niet.

Technische onderdelen
Hierbij hanteren wij in principe een maximaal aantal deelnemers, dus VOL=VOL. Bij kogel en discus is er de mogelijkheid om in beide groepen deel te nemen. Voor alle technische onderdelen (behalve polshoog) wordt uitgegaan van 1 uur wedstrijd. Voor de technische nummers zijn er voor elk onderdeel 4 pogingen, hoogspringen maximaal 3 per hoogte (aanvangs-hoogte 1,10 m) en polshoog max. 3 per hoogte (aanvangshoogte 1,80 m).

Loopnummers
Atletiek.nu vult op basis van zijn database de inschrijftijd in. Het is nog mogelijk om deze zelf bij de inschrijving aan te passen. Bij alle loopnummers wordt de SNELSTE serie het eerst gelopen. Er zijn geen finales. Een deelnemer kan maximaal voor 3 onderdelen inschrijven. Er zijn geen prijzen beschikbaar.

Informatie
Laatste informatie en uitslagen (ook van vorige jaren) staan vermeld op onze website. Algemene informatie: wedstrijdsecretariaat@arvachilles.nl
Informatie MiLa-nummers: Dick Ringelberg dickringelberg@gmail.com

Foto’s
Door deel te nemen aan onze wedstrijd wordt er vanuit gegaan dat er van de zijde van de deelnemers geen bezwaar is tegen het publiceren van foto’s op aan deze website gelinkte kanalen (Flickr) en sociale media.