De trainingspakkenwedstrijd

20170325Trainingspakkenwedstrijd-foto* Etten-Leur, 4 maart 2017 – De trainingspakkenwedstrijd van Achilles is altijd op de laatste zaterdag van maart. Dus organiseert het WOC 25 maart deze traditionele clubwedstrijd. Afgelopen vrijdag is er een Wedstrijd Organisatie Commissie-overleg geweest, waarin is besloten wie er welke onderdelen kunnen doen. De Pupillen doen een meerkamp, met daarin ook twee Athletics Champs onderdelen: vortexwerpen en metersmaken. A Pupillen lopen dan 6 minuten zo hard mogelijk op de atletiekbaan, de jongere Pupillen 4 minuten.

Voor de atleten vanaf D Junioren is er een meerkamp met 5 onderdelen: sprint, verspringen, hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Wedstrijdsecretaris Nicole Verhoeven zal je vragen om je aanvangshoogte bij het hoogspringen op te geven, dan kan de organisatie daar rekening mee houden, zodat je in een groep van gelijk niveau wordt ingedeeld. Het zelfde geldt voor de deelnemers aan de 800 en 1.500 meter (d.w.z. je gewenste eindtijd invullen)

Wanneer wedstrijdsecretaris Nicole de wedstrijd in atletiek.nu heeft ingevoerd, kan je je (gratis) inschrijven. Dat kan tot uiterlijk 18 maart. Op deze website kan je zien vanaf wanneer je je kan inschrijven!