Achilles Trainingspakkenwedstrijd zaterdag 28 maart 2015

20150305TPW* Etten-Leur, 5 maart 2015 –  Binnenkort gaan we de baan weer op. Heerlijk, waar kun je beter oefenen voor al die mooie nummers van atletiek dan op de baan? En aan het begin van het seizoen kun je mooi even opwarmen met de trainingspakkenwedstrijd. Iedere atleet vindt het geweldig een nieuwe, persoonlijke topprestatie neer te zetten, klein of groot. Om te wennen aan de baan gaan we traditioneel van start met de enige, echte, onvervalste trainingspakkenwedstrijd.

Programma in het kort:
9:30 uur: we trappen af met de 1.500 meter voor alle leden vanaf junioren. Dus niet alleen de atleten, maar echt voor iedereen. En de series worden ingedeeld op basis van de opgegeven tijden van de lopers.

Vanaf 10:30 uur tot ongeveer 13:00 uur: Meerkamp voor pupillen en jeugdrecreanten, inclusief een loopnummer. De meerkamp voor pupillen en jeugdrecreanten wordt traditioneel afgesloten met het gezamenlijk eten van pannenkoeken in de kantine.

Vanaf 12:00 uur start het middagprogramma voor de junioren en hoger, waarbij vrij gekozen kan worden uit de onderdelen hoogspringen, 200 meter, discuswerpen, sprint, kogelstoten, horden, verspringen en speerwerpen (dit is geen meerkamp).

In de (vroege) ochtend staat hoogstwaarschijnlijk ook polsstokhoogspringen op het programma. Houd hiervoor de website in de gaten.

Het chronoloog kan je hier downloaden.

Inschrijven kan vanaf 5 maart via links hieronder. Hier vind je vanaf deze datum het inschrijfformulier dat je kan invullen en versturen. De jeugdrecreanten mogen zich inschrijven via de trainer. Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 maart, daarna is dit niet meer mogelijk.

“De inschrijfformulieren voor de trainingspakkenwedstrijd staan niet meer op deze site. De inschrijfperiode liep tot en met vrijdag 20 maart en is nu gesloten.”

Ook zoeken we nog veel vrijwilligers op het veld of thuis
Om deze dag succesvol te laten verlopen is de aanwezigheid van personen die een handje willen helpen een vereiste. Je hebt hier geen diploma’s voor nodig. Ouders, atleten die geblesseerd zijn, 1.500 meter lopers die nog energie over hebben of andere belangstellenden, jullie hulp is onmisbaar.

Ook hier geldt: aanmelden kan via het invulformulier op de website. Ook hier geldt, hoe meer mensen hoe meer vreugd.

Ook zoeken wij vrijwilligers die thuis pannenkoeken willen bakken voor de pupillen en jeugdrecreanten. Deze kunnen eventueel op vrijdagavond gebakken worden. De kantine heeft een magnetron. Ook voor de pannenkoeken kun je je aanmelden via de website.

Tot slot
Alle informatie over deze wedstrijd wordt geplaatst op deze website, kijk daarom regelmatig hier voor actuele informatie.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 28 maart, ons veld is namelijk best groot en hoe meer mensen op en rond de baan, hoe gezelliger het wordt!

Namens de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC),

Nicole Verhoeven