Achilles pupillendag 2013

* Etten-Leur, 30 oktober 2013 – Met zo’n 45 pupillen in het Liesbos bij een lekker herfstachtig zonnetje het zomer seizoen afsluiten en afscheid nemen van de A-pupillen uit de groep die na 1 november D-junior worden.

Achilles pupillendag op 26 oktober 2013 (Thema Survival!)

Pupillendag 2013

Pupillendag 2013

Toen iedereen er was, verzamelden we bij de vijver in het Liesbos. We liepen zoals we met de training doen, een rondje in. Toen dat klaar was begonnen we met het echte programma. De spelletjes die we gingen doen waren: touwtrekken, estafetten, evenwichtsboom, blindskippyballen, netkruipen, boomstam en zak met modder naar de overkant brengen.

Na drie onderdelen had iedereen pauze.

Pupillendag 2013: goed drinken!

Pupillendag 2013: goed drinken!

We kregen toen koek en drinken.

 

 

 

Pupillendag 2013: touwtrekken

Pupillendag 2013: touwtrekken

Touwtrekken was gewoon touwtrekken. Bij de estafette moest je over twee hordes springen, daarna moest je door een touwladder knie heffen, en als volgt door twee hoepels heen en terug rennen. Bij de evenwichtsbomen moest je over twee bomen balanceren. Bij blindskippyballen moest je een blinddoek aan doen daarna moest je (onder begeleiding van iemand anders die je aanwijzingen geeft) naar de overkant skippyballen en dan weer terug.

Pupillendag 2013: netkruipen

Pupillendag 2013: netkruipen

 

 

Bij netkruipen moest je zo snel mogelijk onder een net doorkruipen en terug rennen. Boomstam en zak met modder naar de overkant brengen, moest je met z’n tweeën zo snel mogelijk doen. Daarna gingen we nog een keer met z’n allen touwtrekken: jongens tegen de meisjes. Als allerlaatste kregen we een paar lekkere snoepjes en drinken.

Het was een leuke en gezellige ochtend geworden. We waren erg vies.

Geschreven door: Mels Hillemans en Mark de Bloeme (A-pupillen eerste jaars).