7 heuvelen wordt 7 bulten voor trainingsgroep “de Snelle Veter”

snelle-veter* Etten-Leur, 30 november 2021 – Geen Zevenheuvelenloop… En dan? De groep van Merie Schoone en John van Oevelen liet het er niet bij zitten en kwam met een plan B: dan maar zeven bulten!

Merie Schoone vertelt ons: “De laatste weken zaten we zo lekker in ons trainingsschema, met ons zaterdag groepje, “de Snelle Veter”. We hebben zelfs nog heuveltraining in Oost Kapelle gedaan in de duinen (zie foto, toen waren er geen strenge regels). We waren ook bezig om onze kanjer John van Oevelen klaar te stomen voor Nijmegen.  Nou, voor niks dus. John kreeg last van zijn bil en de besmettingen liepen weer op. De voortekenen waren niet best. Tijd voor plan B, want we zagen de bui al hangen.
Ik ben meestal degene die een route uitstippelt voor de zaterdagtrainingen, zo gevarieerd mogelijk. Daarom heb ik een 7 bulten route gemaakt van 15 km. Alle viaducten in de buurt hebben we gehad, die van de “Mac”, viaduct bij de Rijsbergse Weg, Grauwe Polder en die bij Gerrit Roovers. Ook de tunnel bij de Hoge Neer (omgekeerde berg) en wat stukken vals plat bij ‘t Bolwerk. Konden we toch nog ons ei kwijt…”
Heb jij ook een creatieve oplossing voor een wedstrijd of training bedacht? Stuur jouw verhaal per mail naar de redactie.