Maandag 29 juli 2019 start van de hardloopcursus bij Achilles

* Etten-Leur, 28 juli 2019 – Morgenavond om 19:00 uur start de nieuwe opstapgroep ARV Achilles. De trainers Paul en Ann hebben er zin in.

Vanaf maandag 29 juli 2019 worden de deelnemers van deze hardlooptraining in twaalf weken begeleid naar een succesvol optreden op zondag 27 oktober 2019 aan de 5 kilometer van de Van Oers Marathon Brabant. De start is om 12:00 uur! En: van Marathon Brabant krijgen de lopers en loopsters van de opstapgroep € 2,50 korting op hun inschrijfgeld! Dat betekent dat de opstappers niet zelf moeten inschrijven om mee te doen aan de 5 kilometer door Etten-Leur, want dat regelt Achilles nu!

De eerste training
De aanvang van de eerste training, die gehouden wordt op de atletiekbaan van het sportcomplex De Lage Banken aan de Concordialaan, begint om 19:00 uur en duurt tot 20:30 uur.

Paul van Dongen en Ann Smout
Deze loopcursus wordt gegeven door twee zeer ervaren opstaptrainers, die hun sporen op dit gebied al ruimschoots hebben verdiend in  ondermeer Oud Gastel, Galder, Chaam, Zundert en op 13 juli namen ze met met succes afscheid van de opstapgroep in Schijf.

Hoe kan je je opgeven?
Vul hier je gegevens in.

Meer informatie
Mail naar opstapgroep@arvachilles.nl
En klik hier voor de flyer.