Avondvierdaagse

HeaderwebsiteOp vrijdag 17 augustus 2012 is de intentieverklaring getekend waarin de bestuursoverdracht van de Stichting Avondvierdaagse Etten-Leur is vastgelegd.Het nieuwe bestuur van de stichting wordt ingevuld door het bestuur van Atletiek en Recreatiesport Vereniging Achilles.

Het vorige bestuur van de Stichting heeft gemeend dat het vanwege de continuïteit verstandig zou zijn om naar opvolging te zoeken. Het jubileumjaar 2012, waarin de 50e editie van dit grootse evenement werd gelopen, zou een goed moment zijn om zelf te stoppen. Het bestuur bestond uit Noud Raaijmakers als voorzitter, Theo van Wely penningmeester, Joop van Waaijenburg secretaris en Anton van der Veeken als coördinator. Een hechte groep die al jaren de kar trok en nu besloot om er gezamenlijk mee te stoppen.

Men heeft het bestuur van A.R.V. Achilles bereid gevonden om zich verantwoordelijk te voelen voor het doorgaan van dit prachtige evenement. Tijdens de 50e editie in juni 2012, hebben ruim 4.000 deelnemers meegedaan. Voor de deelnemers en de tientallen vrijwilligers, die nodig zijn om dit wandelevenement te organiseren, verandert er niet veel. Het bestuur van A.R.V. Achilles is geenszins van plan om een goedlopende organisatie en een prima formule te reorganiseren.

Klik hier voor de website van de Avondvierdaagse Etten-Leur.