ARV Achilles Nieuwsbrief nr. 78, april 2020

* Etten-Leur, 2 april 2020 – In de twee weken eerder dan gewoonlijk verstuurde Nieuwsbrief van Achilles worden de volgende onderwerpen toegelicht:

*De redactie stelde verschillende leden van Achilles een paar vragen, over hoe ze in plaats van bij Achilles nu onder het corona-regime hun sportieve bezigheden organiseren.
*Het Achillesbestuur heeft op 1 april de voortgang van de coronacrisis besproken, en wat voor gevolgen dat direct heeft voor de activiteiten van onze club.
*Atletiekunie: competitieseizoen 2020 afgelast.


*En in deze aflevering weer twee Achillesleden die door hun (sportieve) activiteit met een artikel in een krant of tijdschrift kwamen: Een interview met Silvia Verhoeven in BNdeStem en Jan Muller, die aandacht krijgt in Runnersworld.
*Vanuit een professionele hoek wordt aangereikt wat je als sporter tijdens de huidige pandemie wel en niet kan/moet doen. Sportarts Robert Rozenberg vertelt in sportknowhowxl over over sport en bewegen in tijden van coronaquarantaine.
*5x alternatief trainen vanuit huis (bron: hardlopen.nl, powered by Atletiekunie)
*De JUMBO Avond4Daagse in Etten-Leur gaat in 2020 niet door.
*Onze sponsor in beeld is ROMFIX, de sponsorcommissie heeft met Paul van Riel het contract verlengd.
*De evenementenkalender van Achilles is tijdelijk buiten werking, in afwachting op wat er na 6 april 2020 mogelijk wordt.

Klik hier om de 78e Nieuwsbrief online te lezen.

Voor veelgestelde vragen over  sport en het Coronavirus: klik hier.