ARV Achilles Nieuwsbrief nr. 60, oktober 2018

* Etten-Leur, 15 oktober 2018 – Alsjeblieft, de oktober 2018 Nieuwsbrief van Achilles met tweeendertig pagina’s Achilles gerelateerd nieuws.

Achilles Nieuwsbrief
Aan nieuwe leden wordt bij het invullen van de onlinepagina gevraagd of ze wel of geen Nieuwsbrief willen ontvangen. Voor de bestaande leden, zie de alinea  over de AVG.

In de hal van ons clubgebouw zijn altijd enkele gedrukte exemplaren van de Nieuwsbrief te vinden. Realiseer je wel, dat sommige artikelen niet geheel zijn overgenomen en dat je het e.e.a. mist wanneer je met de papieren versie geen gebruik kan maken van de links. Voor automatische toezending via de mail, maak gebruik van de aanklikbare banner op de homepage van onze website.

INHOUD
Drie pagina’s Jubileumfeest, op de laatste zondag van oktober kan je omkleden, heen en weer gereden worden naar de start en vanaf de finish, douchen, gratis erwtensoep met stokbrood en nog meer krijgen bij het Achilles clubhuis. Extra attentie voor de BRAINSTORM op 24 november. En kijk even wie er waar een marathon lopen, onze sponsoren komen aan bod, maar ook de AH Sportactie. Verslagen van leden lees je van ElDias en Wil Goossens. Verhalen over Jan Muller, wie durft inzetten op sport i.p.v. zorg? Artikelen over hardlopen, trainen op het scherpst van de snede en sneller worden. Nieuwsbrieven van de Atletiekunie, over Masteratletiek (en trainen daarvoor met Wilco), in 2019 wel een Bavoloop! Ledenmutaties en wedstrijdverslagen. In Memoriam Jan Aerts. Pilates echt iets voor ouderen, kijk onze RaceRunners! FitStap voor onze wandelaars, de burgemeester die bij Achilles meegympt. Enfin, lees het zelf maar.
AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en verzendlijst Achilles Nieuwsbrief
In het kader van de wetgeving gegevensbescherming heeft de redactie expliciet toestemming nodig van elk lid of belangstellende om zijn of haar emailadres te gebruiken voor het verzenden van de Nieuwsbrief.
Gebruik deze link om (EENMALIG) aan te geven of je wel of niet toestemming wil verlenen.

Downloads
Klik hier om deze uitgave te downloaden. Wanneer je een van deze vorige edities hebt gemist, dan kan je ze hier downloaden.

Achilles op Facebook
Klik hier: like Achilles en wordt vriend op Facebook! Waarom? Ook op deze sociale media staan vele berichten, vaak met foto’s, van Achilles of Achillesleden.

Vragen of suggesties?
Opmerkingen, aanvullingen, bijdragen, reacties of opzeggingen m.b.t. de  Nieuwsbrief kan je sturen naar redactie@arvachilles.nl.
En: stuur de redactie gerust eens je eigen wedstrijdverslag, foto’s of content!

Met sportieve groet en veel leesplezier,